0

Baby pige

(8 produkter)

Hos Little Alpaca finder du et flot udvalg af pigetøj i alderen 62-86. Her på webshoppen kan du nemt og bekvemt shoppe pigetøj til din pige. Vores unikke prints med de smukke og stærke farver gør hverdagen til en fest og leg. Vi er overbeviste om, at børn elsker farver og prints, som kan inspirere dem til en masse snakke, sjov, leg og fantasi. Pigetøjet er syet ud fra den overbevisning at det skal være behageligt og bekvemt at have på. Pigerne skal kunne lege og bevæge sig i tøjet samtidig med at være super smukke og seje.

Find mange flere produkter i hovedemenuen til venstre på siden. 

Sortér efter:

Cusco hue - Japansk have

129,00 kr.

Cusco hue - Slik

129,00 kr.

Ica savlesmæk - Kattekillinger

49,00 kr.

Ica savlsmæk - Tiger

49,00 kr.

Ica savlesmæk - Vandmelon

49,00 kr.

Bodystocking - Heste Tilbud

Bodystocking - Heste

149,00 kr. 74,50 kr.

Bodystocking - Slik Tilbud

Bodystocking - Slik

149,00 kr. 74,50 kr.

Putina leggings - Blonder og blomster

149,00 kr.

Hos Little Alpaca finder du et flot udvalg af pigetøj i alderen 62-86. Her på webshoppen kan du nemt og bekvemt shoppe pigetøj til din pige derhjemme. Vi står selv for vores designs og produktionen og vil være med i den absolutte front, når det gælder kvalitet og modetøj til piger. Vores unikke prints med de smukke, stærke farver gør hverdagen til en fest og leg. Vi er overbeviste om, at børn elsker farver og prints, som kan inspirere dem til en masse snakke, sjov, leg og fantasi.

Vores pigeprints er valgt ud fra deres realistiske udseende, stærke farver og smukke billeder. Vi elsker farver og prints og synes, at alle piger fortjener smart tøj af høj kvalitet til både hverdagsbrug og festligheder. Alle stofferne er i topkvalitet og er Oeko-Tex certificeret eller GOTS certificeret.

Pigetøjet er syet ud fra den overbevisning at det skal være behageligt og bekvemt at have på. Pigerne skal kunne lege og bevæge sig i tøjet samtidig med at være smukke.


Du finder ikke vores brand andre steder end her i webshoppen, så hvis du vil have adgang til vores skønne designunivers til piger, er det i kategorierne til venstre herfor, du skal kigge. Om det er en fin kjole, leggings, flæsetop, T-shirts, nederdele, baggy leggings eller pandebånd du er på udkig efter, finder du et moderne og farverigt design her.

Kig også i vores nyheder på forsiden eller mest populære, hvor du kan blive inspireret af de smukke modeller og se hvilke prints der tiltaler dig bedst. Her ses de farverige prints på det smukke pigetøj.

Du får dine køb af online børnetøj leveret lige til døren og du undgår den stressende atmosfære i butikkerne. Få en mere overskuelig tilgang til dine køb af børnetøj online - til stor glæde for dig og dit barn.