0

Leggings

(8 produkter)
Sortér efter:

Putina leggings - Blonder og blomster

149,00 kr.

Putina leggings - Tiger

149,00 kr.

Putina leggings - Heste

149,00 kr.

Putina leggings - Kattekillinger

149,00 kr.

Putina leggings - Skumfiduser

149,00 kr.

Putina leggings - Vandmelon

149,00 kr.

Putina leggings - Japansk have

149,00 kr.

Putina leggings - Slik

149,00 kr.

Putina leggings

Hos Little Alpaca er vi stor fan af leggings, da de kan bruges til stort set alle outfits - de er dejlig bløde og ekstremt bekvemme at boltre sig i. Pift pigernes outfit op med et par smarte leggings fra Little Alpaca i klare og friske farver. Disse børneleggings er, qau den bløde kvalitet, populære for den gode pasform og de skønne farvede prints, der holder vask efter vask.

Stoffet er af den bedste kvalitet og er derfor rigtig blødt at have på. Stoffet er Oeko-Tex certificeret eller GOTS certificeret.

 

Little Alpaca mener at tøj skal være flot, farverigt, moderne, behageligt og ikke mindst nemt at vaske. Kvaliteten er så god, at du sagtens kan vaske tøjet uden at det mister facon eller farve.

Leggings fås i 7 forskellige prints - dyr, slik, vandmelon, luftballon, fugle, kameler og skumfiduser. Din pige kan dermed vælge lige præcis den eller de prints hun bedst kan lide. Vi laver leggings til piger i str. 62 - 92. Bestil leggings i kategorien til venstre. Kig også gerne i vores nyheder, hvor du kan finde inspirerende billeder af smarte og flotte piger i tøj fra Little Alpaca.

Little Alpaca har opkaldt sine leggings fra en byen Putina som ligger i det sydlige Peru. Det er en utrolig smuk by lige så vel som de smukke leggings fra Little Alpaca.