0

Kjoler - korte ærmer

(14 produkter)
Sortér efter:

Lima kjole - Fisk

239,00 kr.

Lima kjole - Lyserøde blomster

239,00 kr.

Lima kjole - Kattekillinger

239,00 kr.

Lima kjole - Grå m. blomster

239,00 kr.

Lima kjole - Retro blomster

239,00 kr.

Lima kjole - Fugle

239,00 kr.

Lima kjole - Vandmelon

239,00 kr.

Lima kjole - Dyr

239,00 kr.

Lima kjole - Luftballoner

239,00 kr.

Lima kjole - Skumfiduser

239,00 kr.

Lima kjole - Slik

239,00 kr.

Lima kjole - Kameler

239,00 kr.

Lima kjole - Blomster

239,00 kr.

Lima kjole - Flamingo

239,00 kr.

Lima kjole

Den smukke og stilrene Lima kjole til piger, er et bekvemt og samtidigt feminint design til piger. Kjolen har små ærmer i med få snit, så den er rigtig pæn og behagelig at have på.

Little Alpaca er et dansk mærke der designer kollektioner, som understreger et attraktivt, moderne look med feminine detaljer. Little Alpaca pigen har en stærk personlighed og hun udstråler en glæde, som understreges af tøjet på en meget enkel og fin måde. Little Alpacas design handler om at være sig selv, udstråle glæde, leg og fantasi i hverdagen.

 

Lima er Perus hovedstad med sine 7,6 millioner indbyggere. Her startede Little Alpaca sin rejse, hvortil designet til denne kjole blev lavet. Luftfugtigheden i Lima er overraskende høj og det regner sjældent. Limas gennemsnitlige temperaturer er 18,5 grader og har dermed et subtropisk klima. Med det sagt besluttede Little Alpaca, at det var vigtigt at designe en enkel og samtidig unik kjole til pigerne, så de kunne begå sig i et sådant klima. Med sine få snit og enkelt mønster opstod Lima kjolen og den fremstår smuk, enkel og elegant.

Lima kjolen findes i alle Little Alpacas prints - dyr, slik, vandmelon, luftballon, fugle, kameler og skumfiduser. Alle 7 prints er flotte på hver dages måde.

Er du til de meget farverige prints er vandmelonen, slikket og luftballonen nogen af dem, som besidder de mere stærke farver.

Er du til det lidt mere afdæmpede og pastelfarver, kan du vælge dyr, fuglene og kamelerne.

Der er ikke noget som søde og fine kjoler til piger. Men vi mener også det skal være i en slidstærk og holdbar kvalitet, så de er til at lege og tumle i, uden at gå i stykker. Og så skal de holde pasformen, farve og facon selv efter flere ture i vaskemaskinen.

Derfor er vores stoffer også den bedste kvalitet og er Oeko-Tex certificeret eller GOTS certificeret. Kjolen laves i str. 62 - 92.