0

Piger 92 - 128

(13 produkter)

Hos Little Alpaca finder du et flot udvalg af pigetøj i alderen 92-128. Her på webshoppen kan du nemt og bekvemt shoppe pigetøj til din pige. Vores unikke prints med de smukke og stærke farver gør hverdagen til en fest og leg. Vi er overbeviste om, at børn elsker farver og prints, som kan inspirere dem til en masse snakke, sjov, leg og fantasi. Pigetøjet er syet ud fra den overbevisning at det skal være behageligt og bekvemt at have på. Pigerne skal kunne lege og bevæge sig i tøjet samtidig med at være super smukke og seje.

Find mange flere produkter i hovedemenuen til venstre på siden. 

Sortér efter:
Lima kjole - Kattekillinger Tilbud

Lima kjole - Kattekillinger

Smuk og enkel kjole til piger med et flot og unikt digitalt print. Kjolen er med korte ærmer og rund hals. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Ekotex eller GOTS certificeret stof.

299,00 kr. 119,60 kr.

Lima kjole - Fugle Tilbud

Lima kjole - Fugle

Smuk og enkel kjole til piger med et flot og unikt digitalt print. Kjolen er med korte ærmer og rund hals. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Ekotex eller GOTS certificeret stof.

299,00 kr. 119,60 kr.

Talara pandebånd - Kattekillinger Tilbud

Talara pandebånd - Kattekillinger

Smukt og enkelt pandebånd bundet med en sløjfe. Passer perfekt til alle de smukke efterårs piger. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oeko-tex eller GOTS certificeret stof.

69,00 kr. 27,60 kr.

Talara pandebånd - Fugle Tilbud

Talara pandebånd - Fugle

Smukt og enkelt pandebånd bundet med en sløjfe. Passer perfekt til alle de smukke efterårs piger. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oeko-tex eller GOTS certificeret stof.

69,00 kr. 27,60 kr.

Peru t-shirt - Kattekillinger Tilbud

Peru t-shirt - Kattekillinger

Klassisk t-shirt med korte ærmer og rund hals. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oeko-tex eller GOTS certificeret stof.

189,00 kr. 75,60 kr.

Puno langærmet t-shirt - Grå m. blomster Tilbud

Puno langærmet t-shirt - Grå m. blomster

Klassisk t-shirt med lange ærmer og rund hals, perfekt til det kolde efterår. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oeko-tex eller GOTS certificeret stof.

199,00 kr. 119,40 kr.

Cusco hue - Fisk Tilbud

Cusco hue - Fisk

Super smart og anvendelig hue til både store og små. Syet med dobbelt lag stof og perfekt til overgangs perioderne hvor de små ører skal holdes varme. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oeko-tex eller GOTS certificeret stof

129,00 kr. 51,60 kr.

Paracas flæsetop - Blonder og blomster Tilbud

Paracas flæsetop - Blonder og blomster

Sød og enkel top uden ærmer og med rund hals. Toppen har et elegant flæse-skørt i bunden. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Ekotex eller GOTS certificeret stof.

189,00 kr. 113,40 kr.

Talara pandebånd - Tiger Tilbud

Talara pandebånd - Tiger

Smukt og enkelt pandebånd bundet med en sløjfe. Passer perfekt til alle de smukke sommer piger. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

69,00 kr. 41,40 kr.

Peru t-shirt - Blonder og blomster Tilbud

Peru t-shirt - Blonder og blomster

Klassisk t-shirt med korte ærmer og rund hals. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

189,00 kr. 113,40 kr.

Cusco hue - Heste Tilbud

Cusco hue - Heste

Super smart og anvendelig hue til både store og små. Syet med dobbelt lag stof og perfekt til overgangs perioderne hvor de små ører skal holdes varme. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oeko-tex eller GOTS certificeret stof.

129,00 kr. 77,40 kr.

Kjole med flæser - Vandmelon Tilbud

Kjole med flæser - Vandmelon

Elegant flæsekjole til piger med et flot og unikt digitalt print. Kjolen er uden ærmer, med rund hals og med flæser forneden. Laves i alle Little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

249,00 kr. 99,60 kr.

Sommerkjole - Slik Tilbud

Sommerkjole - Slik

Enkel og smart lille sommerkjole til piger, kjolen er uden ærmer og med rund hals. Laves i alle Little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

199,00 kr. 79,60 kr.

Hos Little Alpaca finder du et flot udvalg af pigetøj i alderen 92-128. Her på webshoppen kan du nemt og bekvemt shoppe pigetøj til din pige derhjemme. Vi står selv for vores designs og produktionen og vil være med i den absolutte front, når det gælder kvalitet og modetøj til piger. Vores unikke prints med de smukke, stærke farver gør hverdagen til en fest og leg. Vi er overbeviste om, at børn elsker farver og prints, som kan inspirere dem til en masse snakke, sjov, leg og fantasi.

Vores pigeprints er valgt ud fra deres realistiske udseende, stærke farver og smukke billeder. Vi elsker farver og prints og synes, at alle piger fortjener smart tøj af høj kvalitet til både hverdagsbrug og festligheder. Alle stofferne er i topkvalitet og er enten Oeko-Tex certificeret eller GOTS certificeret.

Pigetøjet er syet ud fra den overbevisning at det skal være behageligt og bekvemt at have på. Pigerne skal kunne lege og bevæge sig i tøjet samtidig med at være smukke.


Du finder ikke vores brand andre steder end her i webshoppen, så hvis du vil have adgang til vores skønne designunivers til piger, er det i kategorierne til venstre herfor, du skal kigge. Om det er en fin kjole, leggings, flæsetop, T-shirts, nederdele, baggy leggings eller hårbånd du er på udkig efter, finder du et moderne og farverigt design her.


Kig også i vores nyheder på forsiden eller mest populære, hvor du kan blive inspireret af de smukke modeller og se hvilke prints der tiltaler dig bedst. Her ses de farverige prints på det smukke pigetøj.

Du får dine køb af online børnetøj leveret lige til døren og du undgår den stressende atmosfære i butikkerne. Få en mere overskuelig tilgang til dine køb af børnetøj online - til stor glæde for dig og dit barn.