0

Toppe med flæser

(8 produkter)
Sortér efter:
Paracas flæsetop - Vandmelon Tilbud

Paracas flæsetop - Vandmelon

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop - Kattekillinger Tilbud

Paracas flæsetop - Kattekillinger

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop - Blonder og blomster Tilbud

Paracas flæsetop - Blonder og blomster

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop - Tiger Tilbud

Paracas flæsetop - Tiger

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop - Heste Tilbud

Paracas flæsetop - Heste

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop - Japansk have Tilbud

Paracas flæsetop - Japansk have

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop - Slik Tilbud

Paracas flæsetop - Slik

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop - Skumfiduser Tilbud

Paracas flæsetop - Skumfiduser

189,00 kr. 94,50 kr.

Paracas flæsetop

Little Alpaca er i år kommet med et helt nyt design - nemlig flæseblusen. Mange piger elsker det feminine look og kan godt lide, at bære flæser og kjoler. Blusen har den fineste flæsekant, som gør blusen yderst fin og smart at anvende til leggings eller jeans. Den fremstår så fin og er med sine klarer farver og lækre, bløde stof utrolig behagelig for pigen at have på. Flæseblusen laves i størrelse 92-128 i alle Little Alpacas prints. Alle stofferne er i topkvalitet og er Oeko-Tex certificeret eller GOTS certificeret.

Flæseblusen har en rund hals samt runde kanter rundt langs armene, hvilket gør den bekvem og behagelig at have på til leg. Pigerne skal kunne lege og bevæge sig i tøjet samtidig med at være smukke. Vi laver pandebånd i samme prints, som er så søde at matche til denne flæsebluse.

Du finder ikke vores brand andre steder end her i webshoppen, så hvis du vil have adgang til vores skønne designunivers til piger, er det i kategorierne til venstre herfor, du skal kigge. Om det er en fin kjole, leggings, flæsetop, T-shirts eller pandebånd du er på udkig efter, finder du et moderne og farverigt design her.

Little Alpacas kollektion handler om at give pigen en unik følelse af luksus og tilbyde pigen en moderne stil, som ikke går ubemærket hen. Little Alpaca designer kollektioner, som understreger et attraktivt, moderne look med feminine detaljer. Little Alpaca pigen har en stærk personlighed og hun udstråler en glæde, som understreges af tøjet på en meget enkel og fin måde. Little Alpacas design handler om at være sig selv, udstråle glæde, leg og fantasi i hverdagen.

Paracas er et utroligt flot sted af besøge i Peru. Her blev Little Alpaca inspireret af Paracas flotte natur og ikke mindst havet ”Bahia de Paracas”. Little Alpaca blev inspireret til at designe den smukke flæsetop af det skønne, bølgende, havblå vand der brusede op mod stranden. Designet er så fint og feminint til den smukke pige, da flæsekanten fint strutter ud forneden som var det bølgerne fra Paracas. Flæsetoppen er uden ærmer, så den kan anvendes som en fin sommerbluse, men også med en enkel cardigan over, til de mere kølige dage. Flæsetoppen kan ydermere også sættes sammen med et par smarte jeans, for et mere cool look.