0

Pandebånd

(8 produkter)
Sortér efter:

Talara pandebånd - Blonder og blomster

69,00 kr.

Talara pandebånd - Tiger

69,00 kr.

Talara pandebånd - Heste

69,00 kr.

Talara pandebånd - Kattekillinger

69,00 kr.

Talara pandebånd - Vandmelon

69,00 kr.

Talara pandebånd - Japansk have

69,00 kr.

Talara pandebånd - Skumfiduser

69,00 kr.

Talara pandebånd - Slik

69,00 kr.

Talara hårbånd

 

Little Alpaca laver også flotte hårbånd. Vi laver hårbåndene i alle vores prints, så du kan sætte det sammen med et par smarte leggings, en flot kjole og endda en af vores fine bluser. Stoffet er af den bedste kvalitet og dermed rigtig blødt at anvende for pigen. Hårbåndene er alle unikt lavet i hånden af kvalitetsmaterialer.

Stoffet er Oeko-Tex certificeret eller GOTS certificeret og kan nemt vaskes uden at det mister facon eller farve.

Hårbåndet er nemt at binde og den fine sløjfe gør hårbåndet flot og feminint. Hårbåndet kan både bruges til leg og sjov, da det kan være praktisk for pigen at undgå det lange hår flyver ind i øjnene og hovedet. Derudover kan hårbåndet også anvendes til finere arrangementer. Hårbånd kan bruges som hårpynt til piger. Skal I til fødselsdag, fest, bryllup eller lignende er Little Alpacas hårbånd et stilsikkert valg. For pigen der både ønsker det praktisk og bekvemt, er det danske design Little Alpaca, et rigtig godt valg. 

 

Hårbåndene har en rigtig god pasform og er utrolig blød at have på. Modellen er onesize, så ønsker man at den skal sidde enten mere stram eller løs, kan man selv justere knuden. Der er ingen hårde syninger, som kan irritere pigens hovedbund.

Hvis du ønsker at forkæle din lille pige, som var hun en rigtig prinsesse, så skal du have fat i et hårbånd til hende her. Vi hos Little Alpaca har flotte og farverige hårbånd til piger i alle aldre. Hårbånd til børn er en enkel form for tilbehør, som ikke kræver meget forberedelse eller nogle særlige evner, for at få til at se sødt og kært ud. Derfor er det ideelt at give dit barn et hårbånd, som man både kan bruge til udklædning og leg, men også når man skal med familien ud i byen til et barnedåb eller en fødselsdag.