0

UDSALG 40-60 %

(12 produkter)

Find mange flere TILBUD på prints og produkter, til både drenge og piger, under hver kategori i menuen til venstre.

Sortér efter:
Tank top - Biler og balloner Tilbud

Tank top - Biler og balloner

Bliv klar til sommeren med Little Alpacas seje tank top med rund hals. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

139,00 kr. 55,60 kr.

Kjole med flæser - Kattekillinger Tilbud

Kjole med flæser - Kattekillinger

Elegant flæsekjole til piger med et flot og unikt digitalt print. Kjolen er uden ærmer, med rund hals og med flæser forneden. Laves i alle Little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

249,00 kr. 99,60 kr.

Bodystoking - Isterninger Tilbud

Bodystoking - Isterninger

Blød og lækker bodystocking med trykknaplukning i bunden. Bodystockingen kan fås med korte eller lange ærmer og rund hals. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

149,00 kr. 89,40 kr.

Putina leggings - Japansk have Tilbud

Putina leggings - Japansk have

Klassisk lange leggings til piger i alle aldre og det bløde og elastiske stof gør dem meget behagelige at have på. Laves i alle Little Alpacas fine digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

149,00 kr. 89,40 kr.

Cusco hue - Egern Tilbud

Cusco hue - Egern

Super smart og anvendelig hue til både store og små. syet med dobbelt lag stof, vendbar og perfekt til overgangs perioderne hvor de små ører skal holdes varme. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Ekotex eller GOTS certificeret stof.

129,00 kr. 51,60 kr.

NYHED Sweatkjole - Mælkebøtter Tilbud

NYHED Sweatkjole - Mælkebøtter

Smart langærmet sweatkjole med rund hals og ensfarvet rib ved hals, ærme og bund. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

229,00 kr. 137,40 kr.

NYHED Heldragt/Natdragt - Gopler Tilbud

NYHED Heldragt/Natdragt - Gopler

Blød og lækker heldragt med trykknaplukning i bunden. Heldragten er syet med rund hals og uden knaplukning så man undgår irriterende knapmærker på halsen. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

169,00 kr. 101,40 kr.

Bodystocking - Tiger Tilbud

Bodystocking - Tiger

Blød og lækker bodystocking med trykknaplukning i bunden. Bodystockingen kan fås med korte eller lange ærmer og rund hals. Laves i alle Little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

149,00 kr. 89,40 kr.

Colca sweatshirt - Næsehorn Tilbud

Colca sweatshirt - Næsehorn

Smart langærmet sweatshirt med rund hals. Syet i alle little Alpacas digitale prints med ensfarvet rib ved hals, ærme og bund. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

229,00 kr. 137,40 kr.

Peru t-shirt - Blonder og blomster Tilbud

Peru t-shirt - Blonder og blomster

Klassisk t-shirt med korte ærmer og rund hals. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

189,00 kr. 113,40 kr.

Palpa baggy leggings - Cowboys Tilbud

Palpa baggy leggings - Cowboys

Seje baggy leggings med hængerøv til alle de super cool drenge, de laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Ekotex eller GOTS certificeret stof.

149,00 kr. 59,60 kr.

Cusco hue - Vandmelon Tilbud

Cusco hue - Vandmelon

Super smart og anvendelig hue til både store og små piger. syet med dobbelt lag stof og perfekt til overgangs perioderne hvor de små ører skal holdes varme. Laves i alle little Alpacas digitale prints og er syet i Oekotex eller GOTS certificeret stof.

109,00 kr. 43,60 kr.